25. 3. 2021

Zúčastněte se tuto sobotu 27. března dalšího ročníku celostátní akce Ukliďme Česko. Letošní podmínky nenahrávají velkým pracovním skupinám, ale přesto je možné zapojit se v menších, třeba rodinných kolektivech.
První skupiny z řad jihočeských Zelených už vznikly. Dovolte nám vyzvat vás k jejich co největšímu počtu. Můžete se registrovat, vzít své blízké a pomoct přírodě.
Za uplynulý rok totiž veřejný prostor města dostal pořádně zabrat. Z ulic jsme se rozlili zejména do parků a klidových zón, abychom se aspoň někde nadýchali čerstvého vzduchu. Jenže tam po nás zbylo opravdu hodně odpadků. Účast na každoroční celostátní akci Ukliďme Česko proto dává mimořádný smysl. Letos bude o to těžší, že se nemáme shlukovat a tvořit velké skupiny. Budějčtí Zelení vyjdou s rodinami a poklidí, na co jim budou stačit síly… a pytle. Nechcete se přidat a udělat vlastní skupinu? Projít svou oblíbenou trasou, kochat se a ještě navíc udělat něco užitečného pro vaše okolí?