Jako českobudějovičtí Zelení jsme se rozhodli pokračovat v dobré spolupráci s Piráty a společně tak na pirátské kandidátce usilujeme o vaše hlasy v říjnových volbách, které nám umožní provést potřebné změny v Českých Budějovicích. Nacházíme s Piráty společnou řeč nejenom co se týče otevírání radnice občanům a jejich většího zapojování do rozhodování, ale také v průhledném hospodaření, vymýcení korupce a mnohém dalším. Potkali jsme se také v úsilí posilovat zdravé životní prostředí ve městě.

Chceme, aby České Budějovice byly čisté a zelené. Považujeme si rekreačních území ve městě, z nichž nejcennější je pro mnohé Stromovka. Nenecháme ukusovat z její plochy pro developerské záměry, protože má sloužit všem. Naopak zlepšíme její vybavenost a Bagr vrátíme lidem jako koupaliště. Dohlédneme také na revitalizaci Háječku a na opravu tamního altánku. Budeme dbát o Sokolský ostrov a další parky. Nedovolíme zničení území u Malého jezu. Zejména Malše, Vltava, ale třeba i Mlýnská stoka si zaslouží zpřístupnění břehů, protože voda ve městě je jedním z největších pokladů Českých Budějovic. Veřejné zeleni nejenom v parcích zajistíme kvalitní odbornou péči a nebudeme se bát i kroků prospívající přírodě ve městě, jako jsou motýlí louky, kvetoucí pásy a další.

Věřím, že i vám dává zmíněná spolupráce smysl a že kandidátce Pirátů dáte svou důvěru. Bude to skvělá volba pro České Budějovice.

Ing. Edvard Sequens, předseda českobudějovické organizace Strany zelených

Více o našem programu pro komunální volby 2018