Napište nám

Máte podnět pro Zelené nebo vás zajímá naše činnost? Potřebujete získat informace týkající se radnice, nebo máte návrh na zlepšení života v Českých Budějovicích? Pak nás neváhejte kontaktovat, váš názor nás zajímá.

Staňte se členkou/členem nebo příznivkyní/příznivcem

Pokud se chcete aktivně zapojit do ovlivňování politiky v Českých Budějovicích nebo je vám blízký náš program a máte zájem o členství ve straně, napište nám.

Informujte se

Nemáte čas, energii nebo chuť se angažovat, ale chcete být informováni? Sledujte tento web, profil Zelení – České Budějovice na Facebooku, webovou stránku Jihočeské krajské organizace Strany zelených anebo její profil na Facebooku.

Zapojte se do volební kampaně

Rádi komunikujete s lidmi? Máte nápad na předvolební kampaň? Zelená politika vám není cizí? Pak se můžete s námi zapojit do volební kampaně. V roce 2018 se budou konat volby do zastupitelstva Českých Budějovic, ale také do Senátu.

Podpořte nás finančně

Náš program je programem kvality života a politiky otevřené všem, nejen straníkům. Je to program boje proti korupci, zdravé ekonomiky, silné občanské společnosti, šetrného přístupu k přírodě a investic do vzdělávání a kultury. Financování strany je zcela transparentní a bez vlivu lobbistických skupin a utajených sponzorů. Strana zelených získává finance od drobných a pravidelných dárců, lidí jako jste vy. Budeme rádi, pokud naši činnost podpoříte, nejlépe pravidelným příspěvkem. Umožní nám to dál budovat zelenou politiku, prosazovat veřejný zájem a hlídat ty největší nepravosti. Předem vám za vaše příspěvky děkujeme. Prosíme, použijte formulář na našem webu.

--PŘIDEJTE_SEK_ZELENÝM_(1)