Napište nám, přijďte nám to říci

Máte podnět pro Zelené nebo vás zajímá naše činnost? Potřebujete získat informace týkající se radnice, nebo máte návrh na zlepšení života v Českých Budějovicích? Pak nás neváhejte kontaktovat, váš názor nás zajímá. Také můžete přijít do naší kanceláře v Jeremiášově 14 a to každé úterý od 16 do 17 hodin.

Staňte se členkou/členem nebo příznivkyní/příznivcem

Pokud se chcete aktivně zapojit do ovlivňování politiky v Českých Budějovicích nebo je vám blízký náš program a máte zájem o členství ve straně, vyplňte prosím přihlášku pro zájemce o členství.

Informujte se

Nemáte čas, energii nebo chuť se angažovat, ale chcete být informováni? Sledujte tento web, stránku Jihočeské krajské organizace Strany zelených anebo její profil na  Facebooku.

Zapojte se do volební kampaně

Rádi komunikujete s lidmi? Máte nápad na předvolební kampaň? Zelená politika vám není cizí? Pak se můžete s námi zapojit do volební kampaně. V roce 2014 se budou  konat volby do Evropského parlamentu, do Senátu a do zastupitelstva Českých Budějovicic.

Podpořte nás finančně

Náš program je programem kvality života a politiky otevřené všem, nejen straníkům. Je to program boje proti korupci, zdravé ekonomiky, silné občanské společnosti, šetrného přístupu k přírodě a investic do vzdělávání a kultury. Financování Strany zelených je zcela transparentní a bez vlivu lobbistických skupin a utajených sponzorů. Strana zelených získává finance od drobných a pravidelných dárců, lidé jako jste vy. Budeme rádi, pokud naši činnost podpoříte, nejlépe pravidelným příspěvkem. Umožní nám to dál budovat zelenou politiku, prosazovat veřejný zájem a hlídat ty největší nepravosti. Předem vám za vaše příspěvky děkujeme. Prosíme, použijte formulář na stránce Transparentní financování Strany zelených.

Podporte nas-fundraising